אוכל
אוכל

תכף יהיה כאן נשנוש בטטות קל, בריא וטעים

חוצים בטטות קטנות לאורכן ומערבבים בתערובת של שמן זית, מייפל ותימין. מלח, פלפל, חצי שעה בתנור חם - ויש לכם מנת ירק נהדרת שעם יוגורט דשן יכולה גם לעבוד כארוחה

|mako אוכל| פורסם7:23
נשנוש בטטות קל, בריא וטעים (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:2.711reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 10 בטטות קטנות, חצויות לאורכן

לרוטב:

  • 5 כפות שמן זית
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • מעט עלי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבטטות. מערבבים כך שהבטטות ייעטפו מכל הכיוונים.

3מסדרים את הבטטות בתבנית עם החלק החתוך כלפי מטה.

4צולים חצי שעה, הופכים ומגישים.

נשנוש בטטות קל, מוכןמוכן|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il