
תכף יהיה כאן נשנוש בטטות קל, בריא וטעיםחוצים בטטות קטנות לאורכן ומערבבים בתערובת של שמן זית, מייפל ותימין. מלח, פלפל, חצי שעה בתנור חם - ויש לכם מנת ירק נהדרת שעם יוגורט דשן יכולה גם לעבוד כארוחה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבטטות. מערבבים כך שהבטטות ייעטפו מכל הכיוונים. 3מסדרים את הבטטות בתבנית עם החלק החתוך כלפי מטה. 4צולים חצי שעה, הופכים ומגישים. מוכן|צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |