אוכל
אוכל

סלט קינואה וכרובית צלויה

עוד שבוע חוזרים לשגרה, ומגיעה התקופה בשנה שבה אנחנו מבטיחים לעצמו לאכול בריא יותר. כחזרה גנרלית לקראת אותה תקופה ידועה לשמצה, רותם ליברזון ארגנה מתכון סלט פצצתי שיגרום לכם להתאהב בקינואה

|אוכל טוב, mako| פורסם08:00
סלט קינואה וכרובית צלויה (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:4.558reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • שלושת רבעי כוס קינואה
  • גזר
  • מלפפון
  • חצי בצל סגול, קצוץ
  • חצי כוס בצל ירוק, קצוץ
  • פרחים מכרובית קטנה

לתיבול:

  • 2-3 כפות שמן זית
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ומצננים לחלוטין.

2צורבים את פרחי הכרובית על מחבת עם מעט שמן זית עד שהם זהובים ורכים מכל הצדדים.

3קוצצים את הגזר והמלפפון לקוביות קטנות.

4מערבבים יחד את כל המרכיבים, מתבלים ומגישים.

עוד המוןמתכונים לסוכותמחכה לכם ממש כאן

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il