
סלט קינואה וכרובית צלויהעוד שבוע חוזרים לשגרה, ומגיעה התקופה בשנה שבה אנחנו מבטיחים לעצמו לאכול בריא יותר. כחזרה גנרלית לקראת אותה תקופה ידועה לשמצה, רותם ליברזון ארגנה מתכון סלט פצצתי שיגרום לכם להתאהב בקינואה![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ומצננים לחלוטין. 2צורבים את פרחי הכרובית על מחבת עם מעט שמן זית עד שהם זהובים ורכים מכל הצדדים. 3קוצצים את הגזר והמלפפון לקוביות קטנות. 4מערבבים יחד את כל המרכיבים, מתבלים ומגישים. עוד המוןמתכונים לסוכותמחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |