1מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל והשום להזהבה. מוסיפים אפונה, פטרוזיליה, 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבול ומורידים לאש בינונית. מבשלים שעה עד שהאפונה רכה מאד .
2בינתיים מכינים את הבצקניות: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק יציב ומעבירים למנוחה רבע שעה במקרר.
3בעזרת כפית יוצרים כופתאות קטנות ומניחים בתוך המרק ל-20 דקות בישול על אש בינונית. מגישים חם.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
>> לבלוג של רותם ליברזון
בתיאבון!
מרק ירקות עם בצקניות. גם אפונה כמובן|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako