
קציצות עם במיה ועגבניותמי היה מאמין שהעיקרית המושלמת לליל הסדר לוקחת רק שעה אחת - שעה ורבע אם אתם רוצים להשחיל באמצע כוס קפה. ידענו שרותם ליברזון תפציץ לנו מנה לקראת החג, רק לא ידענו כמה פשוט זה הולך להיות![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לסיר:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות ובודקים תיבול. יוצרים קציצות מאורכות ומטגנים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת. 2במחבת רחבה מקפיצים את חצאי העגבניות בשמן זית עד שהן טיפה נחרכות, כ-4 דקות. 3מוסיפים את חצאי הבמיה ואת השום והצ'ילי וממשיכים להקפיץ עוד 3-4 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4מוסיפים את הקציצות, את מיץ הלימון, את המרק, המלח והפלפל ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהתבשיל מוכן והקציצות עשויות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |