אוכל
אוכל

קישואים צלויים ברוטב פיקנטי

תסתכלו על המנה הזאת, ודעו לכם שיש מצב רציני שאתם חוזים פה בדבר הכי טעים שאפשר להכין עם קישואים. והכל בזכות הרוטב החריף, הלאבנה הצוננת שלמטה וכמובן העובדה שקישואים הם אחלה ירק שבעולם

|mako אוכל| פורסם07:19
קישואים צלויים ברוטב פיקנטי (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.936reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 10-12 קישואים קטנים
  • בצל, קצוץ דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום שלמות
  • חופן עגבניות שרי
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • מקל קינמון
  • צ'ילי חריף, לפי הטעם
  • כוס וחצי מים או מרק עוף

להגשה:

  • גבינת לאבנה

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה.

2מוסיפים את שיני השום ועגבניות השרי ומערבבים היטב.

3מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים יחד עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.

4בודקים תיבול ומסדרים את הקישואים בסיר בשכיבה.

5מבשלים עוד חצי שעה עד שעה, עד שהקישואים רכים והרוטב מסמיך מאוד.

6מגישים על לאבנה עם זילוף של שמן זית מלמעלה.

ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

תגיות:קישואים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il