
קישואים צלויים ברוטב פיקנטיתסתכלו על המנה הזאת, ודעו לכם שיש מצב רציני שאתם חוזים פה בדבר הכי טעים שאפשר להכין עם קישואים. והכל בזכות הרוטב החריף, הלאבנה הצוננת שלמטה וכמובן העובדה שקישואים הם אחלה ירק שבעולם![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה. 2מוסיפים את שיני השום ועגבניות השרי ומערבבים היטב. 3מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים יחד עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. 4בודקים תיבול ומסדרים את הקישואים בסיר בשכיבה. 5מבשלים עוד חצי שעה עד שעה, עד שהקישואים רכים והרוטב מסמיך מאוד. 6מגישים על לאבנה עם זילוף של שמן זית מלמעלה. ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! תגיות:קישואים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |