אוכל
אוכל

פריטטה ירוקים

אחת הסיבות שאנחנו כל כך אוהבים את המטבח הפרסי היא החיבה שלו לעשבי תיבול. אנחנו מתים על זה כשהם מבושלים לגמרי, כמו בחורשט סבזי, אבל גם כשהם חצי חיים כמו בפריטטה הכורכומית המהממת הזאת

|mako אוכל| פורסם07:00
פריטטה ירוקים (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.825reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פטרוזליה (עלים בלבד)
  • חבילת כוסברה (עלים בלבד)
  • חבילת שמיר (בלי הגבעולים)
  • חבילת תרד
  • חבילת עלי מנגולד
  • חופן בצל ירוק
  • חבילת קייל
  • 3 ביצים
  • כפית גדושה כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

>> מתכונים לאוזני המן

>> רעיונות למשלוח מנות

>> מתכונים לפורים1מחממים תנור ל-180 מעלות. שוטפים וקוצצים היטב את כל הירק ועשבי התיבול. שמים בקערה.

2מוסיפים לקערה את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב.

3מחממים מחבת גדולה (מהסוג שיכול להיכנס לתנור) עם שמן זית, מוסיפים את התערובת ומטגנים על אש בינונית כרבע שעה, עד שהתחתית יציבה.

פריטטה ירוקים - מבפניםככה היא נראית מבפנים|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

4מכניסים את המחבת לתנור החם לעוד 25 דקות, או עד שהפריטטה מוכנה ויציבה. מגישים חם.

תגיות:פריטטה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il