
פריטטה ירוקיםאחת הסיבות שאנחנו כל כך אוהבים את המטבח הפרסי היא החיבה שלו לעשבי תיבול. אנחנו מתים על זה כשהם מבושלים לגמרי, כמו בחורשט סבזי, אבל גם כשהם חצי חיים כמו בפריטטה הכורכומית המהממת הזאת![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:>> מתכונים לפורים1מחממים תנור ל-180 מעלות. שוטפים וקוצצים היטב את כל הירק ועשבי התיבול. שמים בקערה. 2מוסיפים לקערה את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב. 3מחממים מחבת גדולה (מהסוג שיכול להיכנס לתנור) עם שמן זית, מוסיפים את התערובת ומטגנים על אש בינונית כרבע שעה, עד שהתחתית יציבה. ככה היא נראית מבפנים|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4מכניסים את המחבת לתנור החם לעוד 25 דקות, או עד שהפריטטה מוכנה ויציבה. מגישים חם. תגיות:פריטטה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |