
קציצות ירק טבעוניותבלי קמח, בלי פירורי לחם ובלי סולת - רק הרבה ירקות, טחינה, תיבול טוב וכמה דקות במחבת. עם כל אהבתנו לקציצות בשריות, החמודות האלה מוכיחות שקציצה טבעונית יכולה להיות לא פחות טעימה, אם לא יותר![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :10-12 קציצות:
אופן ההכנה:1מועכים את תפוחי האדמה המבושלים ומעבירים לקערה. מגררים את הקישואים בפומפייה (או מעבד מזון) ומוסיפים לקערה. 2קוצצים דק את הבצל ואת שאר הירוקים (תרד, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק) ומוסיפים לקערה. 3מוסיפים טחינה ותבלינים ומערבבים טוב טוב (ממש לשים את התערובת בידיים). יוצרים מהתערובת קציצות בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים אותן. 4מחממים במחבת שמן לטיגון. כשהוא חם מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, עד שהן שחומות ויפות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון קציצות ירק טבעוניות|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |