
קציצות פרסה צמחוניותבקציצות הפרסה האלה אין פירורי לחם, אז הן מתאימות לפסח - אבל האמת היא שהן מתאימות גם לכל יום אחר בשנה, כי הן פשוט יציאה מבריקה. מה צריך? כרישה, תפוחי אדמה, ביצים, מלח ופלפל. כן, זה הכל![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. את הפרסה חותכים גס. 2מבשלים את תפוחי האדמה והפרסה יחד במים מומלחים. אחרי כ-20 דקות מוציאים את הפרסה למסננת (היא אמורה להיות רכה). משאירים את תפוחי האדמה להתבשל כ-20 דקות נוספות, עד שהם רכים. 3מצננים את הפרסה, סוחטים היטב וטוחנים או קוצצים דק. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4את תפוחי האדמה מסננים ומועכים במזלג או בממעך לפירה. 5מערבבים את הפרסה, תפוחי האדמה והביצים ומתבלים במלח ופלפל. 6מחממים שמן במחבת, מחליקים פנימה קציצות פרסה בעזרת 2 כפות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. 7מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לימון בצד. ** אפשר לבשל את תפוחי האדמה בשלמותם במיקרו. תגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |