אוכל
אוכל

קציצות פרסה צמחוניות

בקציצות הפרסה האלה אין פירורי לחם, אז הן מתאימות לפסח - אבל האמת היא שהן מתאימות גם לכל יום אחר בשנה, כי הן פשוט יציאה מבריקה. מה צריך? כרישה, תפוחי אדמה, ביצים, מלח ופלפל. כן, זה הכל

|mako אוכל| פורסם07:14
קציצות פרסה ותפוחי אדמה צמחוניות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.7139reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 פרסות (כרישות) גדולות, חלק לבן וירוק בהיר בלבד
  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור

לטיגון והגשה:

  • שמן
  • לימון

אופן ההכנה:

1קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. את הפרסה חותכים גס.

מתכונים לפסח

2מבשלים את תפוחי האדמה והפרסה יחד במים מומלחים. אחרי כ-20 דקות מוציאים את הפרסה למסננת (היא אמורה להיות רכה). משאירים את תפוחי האדמה להתבשל כ-20 דקות נוספות, עד שהם רכים.

3מצננים את הפרסה, סוחטים היטב וטוחנים או קוצצים דק.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

4את תפוחי האדמה מסננים ומועכים במזלג או בממעך לפירה.

5מערבבים את הפרסה, תפוחי האדמה והביצים ומתבלים במלח ופלפל.

6מחממים שמן במחבת, מחליקים פנימה קציצות פרסה בעזרת 2 כפות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.

7מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לימון בצד.

** אפשר לבשל את תפוחי האדמה בשלמותם במיקרו.

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il