אוכל
אוכל

סלט ברוקולי ברוטב חמאת בוטנים

הנה משהו שלא חשבתם לעשות עם ברוקולי - לבשל אותו ממש ממש מעט, רק עד שהוא נעשה ירוק בוהק, ולצוות לרוטב קרמי של חמאת בוטנים, סויה, ג'ינג'ר ולימון. נסו, רק אל תשכחו לחזור לספר

|mako אוכל| פורסם10:09
סלט ברוקולי ברוטב חמאת בוטנים (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:3.928reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 ראשי ברוקולי מפורקים לפרחים
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • בצל לבן או סגול, פרוס דק
  • מעט צ'ילי טרי ירוק, פרוס דק
  • שומשום לבן, לקישוט

לרוטב חמאת בוטנים:

  • 2 כפות גדושות חמאת בוטנים
  • מיץ מלימון אחד
  • חצי כפית צ'ילי גרוס יבש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג’ינג’ר מגורר
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית שמן שומשום

אופן ההכנה:

1חולטים את הברוקולי במים רותחים 2 דקות, רק עד שהוא מקבל צבע ירוק זרחני. מסננים.

2מערבבים את פרחי הברוקולי עם הבצלים והצ'ילי.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

3מערבבים היטב את כל מרכבי הרוטב ומזלפים מעל בנדיבות. מקשטים בשומשום ומגישים.

תגיות:ברוקולי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il