
מרק קובה חמוסטה בלי לגלגל קובהאנחנו מתים על מרק קובה חמצמץ, אבל המחשבה על הכנת הקובות, מודים, מייאשת. אז מהיום יש לנו מתכון מנצח למרק חמוסטה, בלי לגלגל ולמלא! פטנט לקובות בטעם הנפלא, מינוס כל המאמץ. המדור החדש של רותם ליברזון![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :למרק:
לקציצות:
אופן ההכנה:1למרק - בסיר רחב מטגנים במעט שמן זית בצל, שום, מנגולד וסלרי עד להזהבה. מוסיפים את ציר העוף והתבלינים ומביאים לרתיחה. 2מוסיפים את מיץ הלימון והלימונים הפרסיים ומתקנים טעמים. מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות עד שהמרק סמיך ואחיד. 3בזמן שהמרק מתבשל מכינים את הקציצות: לבצק הסולת - מערבבים בקערה את הסולת, המלח והמים הקרים. מניחים לתערובת ל-10 דקות, עד שהיא סופגת את הנוזלים והופכת לבצק. 4מכינים את תערובת הבשר: מערבבים היטב בשר טחון, פטרוזיליה, בצל, שום, מלח ופלפל. 5מוסיפים את הבצק של הסולת לתערובת הבשר ומערבבים עד לתערובת אחידה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 6יוצרים כדורים ומכניסים למרק החם, מבשלים יחד כ-30 דקות עד שהקציצות מוכנות. תגיות:קובה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |