אוכל
אוכל

ממרח סקורדליה

אם גם אתם מכורים לממרח סקורדליה, ורגילים להזמין אותו בכל מסעדה יוונית שנקרית בדרככם, בטוח תשמחו לשמוע שלגמרי אפשר להכין סקורדליה בבית, ואפילו בקלות! שום, תפוד, שקדים, שמן זית ויש לכם את זה

|mako אוכל| פורסם07:07
סקורדליה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.260reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 תפוח אדמה גדול, מבושל במים וקלוף
  • 200 גרם שקדים מולבנים (אם אין - שקדים טבעיים גם טוב)
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 2 פרוסות לחם לבן
  • 7 כפות חומץ בן יין
  • כף מלח
  • 350 מ"ל שמן זית

להגשה:

  • שמן זית
  • שקדים קלויים

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לקבלת ממרח בטקסטורה של חומוס. אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים (עדיף את מי הבישול של תפוח האדמה, אבל לא חובה).

2מגישים עם שמן זית ושקדים קלויים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il