
ממרח סקורדליהאם גם אתם מכורים לממרח סקורדליה, ורגילים להזמין אותו בכל מסעדה יוונית שנקרית בדרככם, בטוח תשמחו לשמוע שלגמרי אפשר להכין סקורדליה בבית, ואפילו בקלות! שום, תפוד, שקדים, שמן זית ויש לכם את זה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לקבלת ממרח בטקסטורה של חומוס. אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים (עדיף את מי הבישול של תפוח האדמה, אבל לא חובה). 2מגישים עם שמן זית ושקדים קלויים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |