
מרק ירקות עם אטריותחברים, סגרנו לכם את הפינה של מרק להיום: קצת ירקות שאנחנו אוהבים, תיבול בסיסי - כי לא צריך יותר - ואטריות דקות שנותנות למרק נפח וגוף, כדי שיוכל לחמם לנו את הבטן טוב טוב![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל והשום עד לשקיפות עדינה, כשתי דקות. 2מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, עלי הדפנה והצ'ילי ואז את הציר או המים. מביאים לרתיחה. 3מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה. 4מוסיפים את הקישואים והפטרוזיליה, ממליחים ומבשלים עוד רבע שעה, עד שהירקות מתרככים אבל עדיין נגיסים. 5מבשלים אטריות ומוסיפים למרק. מרק ירקות עם אטריות - והרבה פטרוזיליה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל** עדיף להוסיף אטריות רק למנות שמגישים ולא לסיר כולו, כדי שלא ימשיכו "לשתות" את המרק במקרר. ** אם משתמשים בציר עוף או בשר המרק כמובן אינו פרווה ואינו צמחוני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |