אוכל
אוכל

פיש אנד צ'יפס

אנחנו יודעים, המטבח שלכם לא מת על טיגונים, וגם הכרס והכולסטרול לא. אבל פעם בכמה זמן פשוט חובה ליהנות מפיש אנד צ'יפס טרי כמו שצריך, ואנחנו חושבים שהפעם הזאת היא היום

|mako אוכל| פורסם10:29
פיש אנד צ'יפס (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.544reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 800 גרם פילה דג לבן, בלי עור ובלי עצמות, חתוך לחתיכות של 4 ס"מ
  • כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • רבע כוס קמח לבן
  • רבע כוס קורנפלור
  • כוס סודה קרה
  • פלפל שחור לפי הטעם

לצ'יפס:

  • 3-4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לפלחים בעובי 1 ס"מ
  • מלח
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • מיונז
  • לימון

אופן ההכנה:

>> מתכונים לאוזני המן

>> רעיונות למשלוח מנות

>> מתכונים לפורים

1הדגים: מתבלים את הנתחים במלח.

2מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה מספיק כדי לצפות את הדגים מכל הצדדים. מכניסים פנימה את נתחי הדג.

3מחממים שמן לטיגון עמוק ומוציאים את הנתחים המצופים ישירות לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים לנייר סופג.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

4במקביל מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הצ'יפס עד השחמה. מוציאים וממליחים מיד.

5מגישים את הצ'יפס והדגים עם מיונז ופלח לימון.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il