
פיש אנד צ'יפסאנחנו יודעים, המטבח שלכם לא מת על טיגונים, וגם הכרס והכולסטרול לא. אבל פעם בכמה זמן פשוט חובה ליהנות מפיש אנד צ'יפס טרי כמו שצריך, ואנחנו חושבים שהפעם הזאת היא היום![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לבלילה:
לצ'יפס:
להגשה:
אופן ההכנה:1הדגים: מתבלים את הנתחים במלח. 2מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה מספיק כדי לצפות את הדגים מכל הצדדים. מכניסים פנימה את נתחי הדג. 3מחממים שמן לטיגון עמוק ומוציאים את הנתחים המצופים ישירות לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים לנייר סופג. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4במקביל מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הצ'יפס עד השחמה. מוציאים וממליחים מיד. 5מגישים את הצ'יפס והדגים עם מיונז ופלח לימון. תגיות:פיש אנד צ'יפס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |