אוכל
אוכל

ראגו עדשים טבעוני

גם אם אתם רגילים לבשר בבולונז שלכם, תקשיבו לנו ותנו צ'אנס לראגו הזה, על טהרת העדשים השחורות. אחרי בישול של שעה וחצי, האמינו לנו, כלום לא יכול להשתבש

|mako אוכל| פורסם07:00
ראגו (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.585reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות יצרן
  • 4 כפות שמן זית
  • בצל גדול, קצוץ דק
  • 5 שיני שום, פרוסות
  • גזר, קצוץ דק
  • 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
  • 5 עגבניות בשלות, קצוצות
  • 250 גרם עגבניות מרוסקות
  • רבע כוס יין אדום (אופציונלי)
  • כוס וחצי מים או ציר ירקות
  • 5 גבעולי תימין
  • חופן עלי בזיליקום
  • כף מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קורט קינמון
  • כוס וחצי עדשים שחורות

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.

2מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עוד שתי דקות.

3מוסיפים את העגבניות הטריות והמרוסקות, היין, המים, עשבי התיבול והתבלינים ומביאים לרתיחה.

4מוסיפים את העדשים. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.

5מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך והעדשים רכות.

6מגישים על הפסטה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il