
ראגו עדשים טבעוניגם אם אתם רגילים לבשר בבולונז שלכם, תקשיבו לנו ותנו צ'אנס לראגו הזה, על טהרת העדשים השחורות. אחרי בישול של שעה וחצי, האמינו לנו, כלום לא יכול להשתבש![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. 2מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עוד שתי דקות. 3מוסיפים את העגבניות הטריות והמרוסקות, היין, המים, עשבי התיבול והתבלינים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את העדשים. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. 5מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך והעדשים רכות. 6מגישים על הפסטה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |