אוכל
אוכל

עוגיות פקאן הכי קלות בארץ

חמאתיות, פריכות ומענגות גוף ונפש - ככה מכינים עוגיות פקאן שמבחוץ נראות צנועות, אבל בפנים הן עולם ומלואו

|mako אוכל| פורסם07:11
עוגיות פקאן הכי קלות בארץ (צילום: Sergii Koval, ShutterStock)
צילום: Sergii Koval, ShutterStock
Rating:4.942reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם פקאן טבעי טחון
  • חצי כוס סוכר
  • 240 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות קמח
  • לציפוי: אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר וחמאה. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הפקאן והקמח וממשיכים בפעולת המיקסר עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושולחים למקרר לחצי שעה.

3מחממים תנור ל-190 מעלות.

4יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

5אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות מעט.

6מצננים כחצי שעה, מפדרים בהמון אבקת סוכר ומגישים (או שומרים בקופסה אטומה).

ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il