
עוגיות פקאן הכי קלות בארץחמאתיות, פריכות ומענגות גוף ונפש - ככה מכינים עוגיות פקאן שמבחוץ נראות צנועות, אבל בפנים הן עולם ומלואו![]() צילום: Sergii Koval, ShutterStock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר וחמאה. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הפקאן והקמח וממשיכים בפעולת המיקסר עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. 2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושולחים למקרר לחצי שעה. 3מחממים תנור ל-190 מעלות. 4יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות מעט. 6מצננים כחצי שעה, מפדרים בהמון אבקת סוכר ומגישים (או שומרים בקופסה אטומה). ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |