אוכל
אוכל

נודלס הורסים בעשר דקות

רעבים, ורעבים עכשיו? הנודלס האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים: רוטב פיקנטי מתקתק-חרפרף שמתקתקים בשנייה, במנה שמתגעגעים אליה אחר כך כל היום

|mako אוכל| פורסם07:00
נודלס ברוטב שתי דקות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.5105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 100 גרם אטריות אורז רחבות או כל איטריות אחרות שאתם אוהבים

לרוטב:

  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • כף רוטב דגים (אפשר להחליף בחומץ בלסמי מצומצם)
  • כף שמן צ'ילי
  • 2 כפות ממי הבישול של האטריות
  • שן שום, מגוררת

לקישוט:

  • בצל ירוק קצוץ
  • רבע לימון

אופן ההכנה:

1מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים 7 דקות או לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול.

2מערבבים בקערה עמוקה את כל מרכיבי הרוטב (כולל 2 הכפות של מי הבישול). מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים היטב עד שהן עטופות לגמרי ברוטב.

3מקשטים בהרבה בצל ירוק ומגישים עם לימון בצד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

* האטריות טעימות גם קרות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il