אוכל
אוכל

מתכון לקנלוני ברוטב רוזה

קנלוני ברוטב רוזה שהולך להיות הג'וקר של שבועות המתקרב: צינורות פסטה במילוי גבינות, מסודרים בשתי קומות ועטופים ברוטב רוזה קטיפתי. רכים, גבינתיים וטעימים בטירוף. רוצים לגוון במילוי? לכו על זה

|mako אוכל| פורסם10:00
קנלוני. הג'וקר של שבועות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:3.932reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למלית:

  • חבילת קנלוני
  • חצי מכל קוטג' (125 גרם)
  • כוס וחצי מוצרלה מגוררת
  • כוס פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לרוזה:

  • 3 שיני שום כתושות
  • שמן זית
  • קופסת רסק עגבניות (210 גרם)
  • כוס פרמזן מגורר
  • כוס וחצי מים
  • כוס שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות (אפשר עם צנתר זילוף).

>> עוד מתכונים לשבועות

2משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את הקנלוני הממולאים אחד לצד השני בשתי קומות.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

3מכינים את הרוטב: מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים רסק וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים מים, שמנת, פרמזן ותבלינים וממשיכים לבשל עוד 5-6 דקות.

4יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ומכניסים לתנור ל-40 דקות.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il