אוכל
אוכל

לביבות זוקיני כמו ביוון

אתרע מזלכם ואתם לא ביוון? גם אנחנו לא, ולכן דאגנו לפצות את עצמנו בלביבות זוקיני מטוגנות וטעימות להשתנק, כדי שלפחות בבטן נרגיש קצת בחופש

|mako אוכל| פורסם08:56
לביבות זוקיני (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.594reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

12-15 יחידות:

  • 5 זוקיני, שטופים היטב ולא מקולפים
  • כפית מלח
  • כוס גבינת פטה משובחת, מפוררת
  • 2 ביצים
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
  • רבע כוס נענע קצוצה דק
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 5 כפות קמח תופח
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1מגררים גס את הזוקיני ושמים במסננת. מפזרים את המלח, מערבבים היטב ומניחים לזוקיני להגיר נוזלים כחצי שעה. סוחטים היטב.

2מערבבים בקערה פטה מפוררת, ביצים, בצל ירוק, נענע ופלפל שחור. מוסיפים את הזוקיני הסחוטים ואת הקמח התופח ומערבבים היטב.

3יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהלביבות שחומות ומבחוץ ומוכנות מבפנים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il