
לביבות זוקיני כמו ביווןאתרע מזלכם ואתם לא ביוון? גם אנחנו לא, ולכן דאגנו לפצות את עצמנו בלביבות זוקיני מטוגנות וטעימות להשתנק, כדי שלפחות בבטן נרגיש קצת בחופש![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :12-15 יחידות:
אופן ההכנה:1מגררים גס את הזוקיני ושמים במסננת. מפזרים את המלח, מערבבים היטב ומניחים לזוקיני להגיר נוזלים כחצי שעה. סוחטים היטב. 2מערבבים בקערה פטה מפוררת, ביצים, בצל ירוק, נענע ופלפל שחור. מוסיפים את הזוקיני הסחוטים ואת הקמח התופח ומערבבים היטב. 3יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהלביבות שחומות ומבחוץ ומוכנות מבפנים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |