
קרוטונים ביתייםלא משנה איזה מרק אתם מכינים, אם תגישו אותו עם הקרוטונים הנכונים הוא יזכה אתכם בתהילה כפולה ומכופלת. וקרוטונים נכונים מכינים ככה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2פורסים את הלחם לפרוסות בעובי של סנטימטר אחד וחותכים לקוביות (לא מוותרים על הקשה של הלחם, הוא מוסיף אקסטרה קראנץ'). מסדרים את קוביות הלחם על תבנית מרופדת נייר אפייה (או שתי תבניות, אם צריך). 3מערבבים בקערה שמן זית ותבלינים יבשים. מלח חייב להיות, כל השאר לפי העדפותיכם, וכמובן שכדאי לערבב בין כמה. 4יוצקים את השמן המתובל על קוביות הלחם ומערבבים כך שכולן יכוסו. משטחים אותן חזרה בתבנית. 5צולים את הקרוטונים בתנור החם 10-12 דקות, עד להשחמה יפה. באמצע הדרך מערבבים אותם בתבנית, כדי שייאפו גם מהצד השני. 6מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון קרוטונים של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |