
קציצות טופו ברוטב חמוץ מתוקאם אתם לא צמחונים או טבעונים הקציצות האלה כנראה קצת שונות מהקציצות הרגילות שלכם, אבל תקשיבו - תנו להן צ'אנס רק פעם אחת, והפעמים האחרות כבר יבואו לבד. כשמכינים קציצות טופו ככה, איש לא יכול לסרב להן![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את תערובת הקציצות: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים יחד. 2יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים בשמן זית משני הצדדים עד השחמה. 3מכינים את הרוטב: מטגנים במעט שמן זית את הבצל, השום והגמבה. מוסיפים את הסויה, הלימון והדבש ומביאים לרתיחה. 4מערבבים את הקורנפלור והמים. מוסיפים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל. 5מוסיפים את הקציצות וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 10 דקות. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |