
פסטה ראגו (בשר מפורק)מזג אוויר אפרורי הוא תפאורה מושלמת למנה הפסטה הזאת: ארוחה שמתחילה בבישול ארוך וסבלני של נתח בקר, ומסתיימת בצלחת המהממת שלפניכם![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לראגו:
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל, השום והבשר עד השחמה. 2מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה. 3מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי לפחות, או עד שהבשר רך. 4מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 5מפרקים את הבשר ומחזירים לסיר. מוסיפים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה. 6מערבבים את התבשיל עם הפסטה ומגישים מיד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |