אוכל
אוכל

פסטה ראגו (בשר מפורק)

מזג אוויר אפרורי הוא תפאורה מושלמת למנה הפסטה הזאת: ארוחה שמתחילה בבישול ארוך וסבלני של נתח בקר, ומסתיימת בצלחת המהממת שלפניכם

|mako אוכל| פורסם07:08
פסטה ראגו (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.240reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פסטה (פוזילי או מה שאוהבים)

לראגו:

  • חצי קילו בשר לצלי (כמו צוואר או כתף), חתוך קוביות ומומלח
  • שמן זית
  • בצל, קצוץ
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • ליטר ציר או מים
  • עגבנייה, קצוצה
  • חצי צ'ילי טרי
  • מלח
  • קורט קינמון

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל, השום והבשר עד השחמה.

2מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.

3מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי לפחות, או עד שהבשר רך.

4מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

5מפרקים את הבשר ומחזירים לסיר. מוסיפים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה.

6מערבבים את התבשיל עם הפסטה ומגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il