אוכל
אוכל

שקשוקה משימורים

צוק העיתים - וליתר דיוק צוק העגבניות - לימד אותנו שאפשר להכין יופי של שקשוקה גם בלי עגבניות טריות, וזה אפילו לוקח פחות זמן (לא צריך לחכות לפרימדונות שיתרככו). ככה עושים את זה במשפחת ליברזון

|mako אוכל| פורסם16:34
שקשוקה מקופסאות שימורים (צילום: lovelypeace, ShutterStock)
צילום: lovelypeace, ShutterStock
Rating:4.532reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • שמן זית לטיגון
  • בצל, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • צ'ילי אדום, פרוס דק (לא חייבים שלם)
  • קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
  • קופסת רסק עגבניות
  • כפית גדושה פפריקה (חריפה או מתוקה, מה שאוהבים)
  • מלח
  • 4 ביצים

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את הבצל, השום והצ'ילי עד שהם מתרככים.

2מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות.

3מוסיפים חצי כוס מים רותחים, פפריקה ומלח ומביאים לרתיחה.

4מבשלים ללא כיסוי כ-15 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

5מוספים את הביצים, מכסים ומבשלים עד שהן מגיעות לרמת המוכנות הרצויה. מגישים מיד.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

** אוהבי הגמבות יכולים להוסיף גמבה קצוצה בשלב הטיגון.

** אפשר להוסיף תבלינים כמו פלפל שחור, אורגנו מיובש או מה שאוהבים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il