
שקשוקה משימוריםצוק העיתים - וליתר דיוק צוק העגבניות - לימד אותנו שאפשר להכין יופי של שקשוקה גם בלי עגבניות טריות, וזה אפילו לוקח פחות זמן (לא צריך לחכות לפרימדונות שיתרככו). ככה עושים את זה במשפחת ליברזון![]() צילום: lovelypeace, ShutterStock |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את הבצל, השום והצ'ילי עד שהם מתרככים. 2מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות. 3מוסיפים חצי כוס מים רותחים, פפריקה ומלח ומביאים לרתיחה. 4מבשלים ללא כיסוי כ-15 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט. 5מוספים את הביצים, מכסים ומבשלים עד שהן מגיעות לרמת המוכנות הרצויה. מגישים מיד. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אוהבי הגמבות יכולים להוסיף גמבה קצוצה בשלב הטיגון. ** אפשר להוסיף תבלינים כמו פלפל שחור, אורגנו מיובש או מה שאוהבים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |