
סלט כרובית טרייהנגמרו הימים שכרובית הייתה חומר גלם לבישול בלבד. היום מי שלא משתמש בכרובית לסלט - ככה, כמו שהיא - פשוט לא ממצה את הפוטנציאל הענק שלה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לתיבול:
אופן ההכנה:1קולים את השקדים על מחבת חמה (ללא שמן). נזהרים לא לשרוף. 2מערבבים כל מרכיבי הסלט. 3מתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון, מערבבים ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |