
פשטידת פסטה וגבינותפשטידת פסטה וגבינות שסוגרת מנה לחג, ובכל יום אחר סוגרת ארוחה זריזה וטעימה במעט עבודה והשקעה. בסך הכל מבשלים פסטה, מסננים ומערבבים עם מלא גבינות טעימות ו-2 ביצים. קל, מהיר וטעים - לאמץ לחג לחיים![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3כשהפסטה מסוננת ומצוננת, מערבבים עם כל יתר החומרים ומעבירים לתבנית. 4אופים כחצי שעה. פשטידת פסטה וגבינה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |