אוכל
אוכל

פשטידת פסטה וגבינות

פשטידת פסטה וגבינות שסוגרת מנה לחג, ובכל יום אחר סוגרת ארוחה זריזה וטעימה במעט עבודה והשקעה. בסך הכל מבשלים פסטה, מסננים ומערבבים עם מלא גבינות טעימות ו-2 ביצים. קל, מהיר וטעים - לאמץ לחג לחיים

|mako אוכל| פורסם07:00
פשטידת פסטה וגבינה - מבפנים קצת יותר עסיסית (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חצי חבילת פסטה מכל סוג (250 גרם)
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם פרמזן מגוררת
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 ביצים
  • 40 גרם חמאה מומסת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> עוד מתכונים לשבועות

3כשהפסטה מסוננת ומצוננת, מערבבים עם כל יתר החומרים ומעבירים לתבנית.

4אופים כחצי שעה.

פשטידת פסטה וגבינהפשטידת פסטה וגבינה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il