
ג'חנון היסטרי מדפי מלאווחג'חנון זה מאכל אלוהי, אבל ההכנה שלו היא סיפור אחר, שמתאים למיטיבי לכת בלבד (וגם להם רק ביום טוב). עד שרותם ליברזון צצה לנו עם הטיפ הזה חשבנו שלעולם לא נכין ג'חנון בבית, עכשיו אנחנו רק מחכים לשישי![]() צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפשירים את המלאווח לילה במקרר. 2משמנים את השיש בחמאה. 3בעזרת הידיים מותחים את המלאווח היטב על השיש, שיהיה הכ דק שאפשר (לא נורא אם קצת נקרע). 4מורחים כל דף בכפית חמאה וכפית דבש ומגלגלים כמו סיגר. בהתחלה מקפלים את השוליים פנימה, עד האמצע, ואז מגלגלים לסיגר שמנמן. 5מניחים בתחתית סיר הג'חנון כמה פרוסות לחם, שיספגו את השומן המיותר, ומסדרים את הג'חנונים בצפיפות, בשתי קומות. מזלפים מעט דבש מעל הגחנונים ומניחים ביצים קשות. 6מכניסים לתנור על חום של 120 מעלות ללילה שלם. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון _OBJ* תודה לגליה מויאל על הטיפ הגאוני. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |