אוכל
אוכל

ג'חנון היסטרי מדפי מלאווח

ג'חנון זה מאכל אלוהי, אבל ההכנה שלו היא סיפור אחר, שמתאים למיטיבי לכת בלבד (וגם להם רק ביום טוב). עד שרותם ליברזון צצה לנו עם הטיפ הזה חשבנו שלעולם לא נכין ג'חנון בבית, עכשיו אנחנו רק מחכים לשישי

|mako אוכל| פורסם07:14
ג'חנון ביתי (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)
צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח
Rating:4.285reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 חבילות מלאווח
  • חמאה
  • דבש
  • כמה פרוסות לחם, לתחתית הסיר
  • ביצים קשות

אופן ההכנה:

1מפשירים את המלאווח לילה במקרר.

מתכונים לפסח

2משמנים את השיש בחמאה.

3בעזרת הידיים מותחים את המלאווח היטב על השיש, שיהיה הכ דק שאפשר (לא נורא אם קצת נקרע).

4מורחים כל דף בכפית חמאה וכפית דבש ומגלגלים כמו סיגר. בהתחלה מקפלים את השוליים פנימה, עד האמצע, ואז מגלגלים לסיגר שמנמן.

5מניחים בתחתית סיר הג'חנון כמה פרוסות לחם, שיספגו את השומן המיותר, ומסדרים את הג'חנונים בצפיפות, בשתי קומות. מזלפים מעט דבש מעל הגחנונים ומניחים ביצים קשות.

6מכניסים לתנור על חום של 120 מעלות ללילה שלם.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

_OBJ

* תודה לגליה מויאל על הטיפ הגאוני.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il