
לחמעג'וןכשבוחנים את זה לעומק, לחמעג'ון הוא בעצם סוג פיתה עם קציצות. ואנחנו, אנחנו אנשים שלא מסרבים לפחמימה טובה עם תערובת בשר ראויה, לא כשהבשר בפנים ולא כשהוא מלמעלה. קבלו את הלחמעג'ון של רותם ליברזון![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):לבצק הלחמעג'ון:
למלית הבשר:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: לשים את כל המרכיבים 10 דקות במיקסר. מכסים ומעבירים להתפחה במקום חמים לשעה וחצי, עד הכפלת הנפח. 2מוציאים את האוויר מהבצק באגרופים ולשים ביד 3 דקות נוספות. 3מחלקים את הבצק לכדורים לפי מספר המנות שרוצים - הכמות מתאימה לכ-12 מנות. מרדדים לעיגולים בעובי של כחצי ס"מ ומעבירים לתבניות מרופדות נייר אפייה. מתפיחים 15 דקות. 4תערובת הבשר: מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות, כמספר כדורי הבצק. מניחים את הקציצות על עיגולי הבצק כך שיישארו שוליים נקיים. 5מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בנגלות, בכל פעם רבע שעה או עד שהבצק שחום בצדדים והבשר מוכן. לחמעג'ון של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |