
פלפלים חריפים קלוייםקראנו להם הג'וקר של המטבח כי הם משדרגים מנה: פסטות, סלטים, מאפים, כריכים, רטבים, באמת הכל. וכמובן שמושלמים לאכילה גם ככה כמו שהם. זה הבסיס של רותם ליברזון לפלפלים קלויים: תנור, קילוף, שמן זית ושום![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מכניסים את הפלפלים (עם הקליפה) לקלייה בתנור עד שמשחימים משני הצדדים (יכול לקחת כחצי שעה, פחות או יותר, תלוי בפלפלים וכו'). 3מעבירים את הפלפלים לקופסה או קערה עם ניילון נצמד למשך חצי שעה (האדים בתוך כלי סגור יתרמו לקילוף הרבה יותר יעיל). 4מקלפים בעדינות את הפלפלים ומעבירים לכלי עם שן שום פרוסה. מכסים את את הפלפל בשמן זית, סוגרים את הכלי ומניחים לפחות לשעתיים במקרר לפני שאוכלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |