אוכל
אוכל

סלט פריקי

מתכון לסלט פריקי שהוא ארוחה שלמה, מזינה וטעימה: מטגנים עם מעט שמן זית בצל ופריקי, מבשלים ומצננים, ובינתיים קוצצים ירקות טובים: כרוב בשני צבעים, מלפפון וצ'ילי קטן, ומתבלים עם שמן זית, מיץ לימון ומלח

|אוכל טוב, mako| פורסם11:39
סלט פריקי וירקות טריים (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:4.431reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס פריקי
  • בצל, קצוץ דק
  • חצי כוס צימוקים
  • כוס כרוב אדום קצוץ
  • כוס כרוב לבן קצוץ
  • מלפפון גדול, קצוץ
  • צ'ילי אדום טרי, קצוץ

לתיבול:

  • שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הפריקה ומסננים.

2מחממים מעט שמן זית (3 כפות) במחבת ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפריקי, מטגנים עוד דקה-שתיים, מכסים במים רותחים ומבשלים על אש קטנה עד לרמת הנגיסות המועדפת (15-30 דקות). מצננים לחלוטין.

3מערבבים את הפריקי ושאר המרכיבים בקערה גדולה, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח לפי טעמכם ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

סלט פריקי וירקותסלט פריקי וירקות|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il