אוכל
אוכל

ריבועי פאי פטנט של רותם ליברזון

מתכון פטנט למאפה זריז ומלא רושם שכמעט ולא נעים כמה קל להכין אותו, הפעם בגרסה של רותם ליברזון. ומה היתרון הכי גדול? מלכלכים רק קרש חיתוך וסכין

|אוכל טוב, mako| פורסם07:30
פאי פטנט של רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:57reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילת בצק פילאס, מחולקת לריבועים (אחרי הפשרה לילה במקרר)
  • בטטה גדולה
  • שמן זית
  • דבש
  • חומץ בלסמי
  • צרור עלי תימין
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-250 מעלות.

2מקלפים את הבטטה ופורסים לפרוסות לא עבות מדי.

3מרפדים תבנית בנייר אפייה ומזלפים עליו שמן זית, דבש וחומץ בלסמי. מעל הנוזלים מפזרים מעט עלי תימין, מלח ופלפל.

4מעל כל "שלולית" מניחים פרוסת בטטה ומעליה ריבוע בצק פילאס.

5מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים כ-25 דקות. הופכים את המאפים, מגישים וטורפים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבוון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il