
סלט תפוחי אדמה קלילכן, אנחנו מבינים שסלט תפוחי אדמה כהלכתו מחייב מיונז, אבל במצב הטמפרטורות הנוכחי אנחנו מרשים לעצמנו להמיר חלק נכבד ממנו ביוגורט וממליצים שתעשו כמונו. יש לכם זמן? טגנו את הבצל. אין לכם? עדיין יצא מעולה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה במים 30-40 דקות, לריכוך, קולפים וחותכים לקוביות בינוניות. 2בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים קוצצים דק את הבצל הירוק והבצל הלבן. 3מערבבים את תפוחי האדמה החמים עם שאר המרכיבים. שומרים במקרר. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אפשר לטגן מעט את הבצל, לשדרוג הטעמים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |