
פנקייק כשר לפסחיש דברים שאנחנו לא מוכנים להתפשר עליהם בפסח, ופנקייק הוא גבוה ברשימה. אז גייסנו את רותם ליברזון לעזרת חבר, ונתנו לה לפצח עבורנו את הגרסה הפסחית הטעימה ביותר לארוחת הבוקר שאנחנו הכי אוהבים. יצא פגז![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מועכים את הבננות היטב. מוסיפים את הביצים, הסוכר והשמנת החמוצה ומערבבים היטב. 2מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בתערובת. אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט חלב. 3מחממים מחבתנון סטיק עם מעט חמאהעל חום בינוני. מניחים בערך 2 כפות מהתערובת ומטגנים עד שצצות בועות קטנות. הופכים ומטגנים קצרות גם מהצד השני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4מגישים חם עם אבקת סוכר או מייפל. תגיות:פנקייק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |