
לא משנה מה מכינים, סלט כרוב אדום הוא תוספת מושלמתלפני שמתחילים לבשל מתקתקים את הסלט הזה, סלט כרוב אדום בקלי קלות, שיחכה למנה העיקרית ולא משנה מה היא. רק לא לוותר על החלק הכי חשוב, שבו מעסים את הרוטב לתוך הכרוב![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הכרוב לרצועות דקות בעזרת סכין או מנדולינה. 2מערבבים את כל שאר המרכיבים ויוצקים על הכרוב. 3מערבבים היטב עם הידיים במשך כמה דקות טובות - זה שלב חשוב, אל תזלזלו בו ואל תקצרו אותו; הלישה הזאת מרככת את הכרוב ומכניסה אליו את כל הטעמים של הרוטב. 4מניחים לסלט לעמוד כשעה ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |