אוכל
אוכל

לא משנה מה מכינים, סלט כרוב אדום הוא תוספת מושלמת

לפני שמתחילים לבשל מתקתקים את הסלט הזה, סלט כרוב אדום בקלי קלות, שיחכה למנה העיקרית ולא משנה מה היא. רק לא לוותר על החלק הכי חשוב, שבו מעסים את הרוטב לתוך הכרוב

|mako אוכל| פורסם7:53
סלט כרוב אדום, רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.544reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי כרוב אדום
  • כף וחצי שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף חומץ רגיל
  • חצי כפית סוכר
  • מלח
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1חותכים את הכרוב לרצועות דקות בעזרת סכין או מנדולינה.

2מערבבים את כל שאר המרכיבים ויוצקים על הכרוב.

3מערבבים היטב עם הידיים במשך כמה דקות טובות - זה שלב חשוב, אל תזלזלו בו ואל תקצרו אותו; הלישה הזאת מרככת את הכרוב ומכניסה אליו את כל הטעמים של הרוטב.

4מניחים לסלט לעמוד כשעה ומגישים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il