אוכל
אוכל

סלט במיה בלי ווג'ראס

אנחנו יודעים שבמיה היא ירק מפונק ולכן בדרך כלל נמנעים מלהתעסק איתה, אבל אז רותם ליברזון באה לנו עם המתכון הזה, שהוא קל ומהיר וטעים בטירוף והבמיה מתנהגת בו כמו טטלה - ולא יכולנו שלא לקפוץ ראש פנימה

|mako אוכל| פורסם06:34
סלט במיה פריך (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.715reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת במיה (רגילה או תאילנדית, בערך 2 כוסות)
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • 2 שיני שום, פרוסות או כתושות
  • כוס כוסברה (רק העלים)
  • חצי כוס שקדים פרוסים, קלויים קלות על מחבת
  • צ'ילי ירוק או אדום, פרוס דק
  • כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • מיץ מליים אחד

אופן ההכנה:

1שוטפים את הבמיה וקוצצים לפרוסות.

2מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית. מטגנים את פרוסות הבמיה כ-4 דקות, עד שהן מזהיבות. מוסיפים מלח ושום, מקפיצים עוד דקה ומצננים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

3מערבבים בקערה עמוקה את תכולת המחבת יחד עם שאר המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.

תגיות:במיה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il