
סלט במיה בלי ווג'ראסאנחנו יודעים שבמיה היא ירק מפונק ולכן בדרך כלל נמנעים מלהתעסק איתה, אבל אז רותם ליברזון באה לנו עם המתכון הזה, שהוא קל ומהיר וטעים בטירוף והבמיה מתנהגת בו כמו טטלה - ולא יכולנו שלא לקפוץ ראש פנימה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את הבמיה וקוצצים לפרוסות. 2מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית. מטגנים את פרוסות הבמיה כ-4 דקות, עד שהן מזהיבות. מוסיפים מלח ושום, מקפיצים עוד דקה ומצננים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3מערבבים בקערה עמוקה את תכולת המחבת יחד עם שאר המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד. תגיות:במיה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |