
עראייס צמחוני שמנוני ודשןיום העצמאות עוד שנייה כאן, ויותר ויותר ישראלים מתכוונים לחגוג אותו מבלי לפגוע בחירותם של בעלי החיים. אחרי שסגרנו את פינת העראייס, אנחנו חייבים להגיד שזה מרגיש כמו אפשרות נהדרת![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים במים לפי הוראות היצרן. מסננים. 2מטגנים במחבת עמוקה את הבצל והפטריות עד להשחמה. מוסיפים את העדשים והצ'ילי ומערבבים. 3מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומועכים קצת את התערובת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4מחלקים את התערובת בין חצאי הפיתות. 5מברישים את הפיתות מבחוץ בנדיבות בשמן זית ומניחים על מחבת פסים חמה. 6צולים היטב משני הצדדים ומגישים חם לצד סלט רענן, טחינה ועמבה. חג עצמאות שמח! תגיות:עראייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |