אוכל
אוכל

צ'יפס קולרבי

את הצ'יפס הזה אפשר לטגן, אפשר לאפות (בתמונה אתם רואים את הגרסה האפויה) - ובכל מקרה מדובר בתוספת שנותנת קיק שווה ביותר לכל ארוחה שהיא

|mako אוכל| פורסם07:19
צ'יפס קולרבי אפוי (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.558reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 קולורבי, קלופים ופרוסים לרצועות בעובי אצבע
  • שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט פפריקה

להגשה:

  • קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:

לגרסה מטוגנת:

1מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.

2מטגנים את הקולרבי עד שהוא מזהיב יפה.

3מוציאים לנייר סופג, מתבלים, מפזרים קליפת לימון מגוררת ומגישים.

לגרסה אפויה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

2מסדרים את מקלות הקולרבי בתבנית בשכבה אחת, משמנים ומתבלים.

3צולים בתנור החם 30-40 דקות, עד להשחמה. מגישים עם קליפת לימון מגוררת.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il