
חזה עוף יווני במחבתחזה עוף יבשושי הוא לא גזירת גורל. עם הצלייה הנכונה (שני שלבים, ממש כמו שכתוב), וחיזוק של שרייה במרינדה טובה, גם אתם יכולים להוציא מתחת ידיכם חתיכת חזה עוף לפנתיאון![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את שמן הזית עם כל התבלינים ומכניסים את חזות העוף למשך שעה. 2מלהיטים מחבת ומניחים את חזות העוף. מטגנים 5 דקות, עד להשחמה יפה, הופכים לצד השני ומטגנים 5 דקות נוספות. 3מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצלות עוד כ-3 דקות מכל צד (ללא כיסוי), עד שהחזות לבנים לגמרי בפנים. 4מגישים מיד לצד חצאי לימון. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון חזה עוף יווני|צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! תגיות:חזה עוף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |