אוכל
אוכל

חזה עוף יווני במחבת

חזה עוף יבשושי הוא לא גזירת גורל. עם הצלייה הנכונה (שני שלבים, ממש כמו שכתוב), וחיזוק של שרייה במרינדה טובה, גם אתם יכולים להוציא מתחת ידיכם חתיכת חזה עוף לפנתיאון

|mako אוכל| פורסם07:27
חזה עוף  (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.7109reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 חזות שלמים, חתוכים באמצע (חצאי פרפרים)
  • 6 כפות שמן זית
  • כפית אורגנו יבש
  • כפית תימין יבש
  • כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור
  • קליפה מגוררת מחצי לימון
  • חצאי לימון, להגשה

אופן ההכנה:

1מערבבים את שמן הזית עם כל התבלינים ומכניסים את חזות העוף למשך שעה.

2מלהיטים מחבת ומניחים את חזות העוף. מטגנים 5 דקות, עד להשחמה יפה, הופכים לצד השני ומטגנים 5 דקות נוספות.

3מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצלות עוד כ-3 דקות מכל צד (ללא כיסוי), עד שהחזות לבנים לגמרי בפנים.

4מגישים מיד לצד חצאי לימון.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

חזה עוף יווניחזה עוף יווני|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

תגיות:חזה עוף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il