
חצילים בסגנון אסייתיתמיד כיף להכניס סלט חדש לארסנל מתכוני התוספות והירקות, בטח שבחודשי הקיץ. במנה הזאת יש את כל הטעמים האסייתיים האהובים: קצת מתוק, קצת חריף, קצת חמוץ ואפילו לא צריך לטגן את החצילים. תוספת מנצחת![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקלפים את החצילים אם רוצים (לא חובה), ואז פורסים אותם לרבעים. 3משמנים מעט את החצילים ואופים עד להשחמה משני הצדדים. 4מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 5כשהצילים מוכנים - יוצקים מעליהם את הרוטב, מערבבים היטב ומפזרים מעל שומשום וכוסברה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |