אוכל
אוכל

סופריטו קציצות

מטגנים לחוד תפוחי אדמה, מטגנים לחוד קציצות טובות, אחר כך מטגנים בצל ואז הכל מתבשל ביחד. כשלוקחים ביס מגלים שוב שלפעמים אין דרכי קיצור, ורק ככה מתקבלים תבשילים חלומיים כמו הסופריטו המטריף והעסיסי הזה

|mako אוכל| פורסם07:00
סיר סופריטו קציצות ותפוחי אדמה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.8118reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה
  • חצי קילו בקר טחון
  • ביצה
  • חצי כוס פירורי לחם
  • כוס פטרוזליה קצוצה
  • בצל גדול, קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • חצי כפית כורכום (או פחות אם רוצים)
  • קורט קינמון

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות.

2מחממים שמן במחבת/סיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה יפה. מוציאים מהשמן ושומרים בצד.

3מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מרכיבי הקציצות (בשר טחון, ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה) ויוצרים קציצות בגודל של ביצה.

4מחממים שמן במחבת/סיר ומטגנים היטב את הקציצות עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים מהשמן ושומרים בצד.

5מטגנים בסיר רחב ונמוך (אפשר לטגן את הכל באותו סיר) את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והקציצות, מתבלים (אפשר להוסיף חריף אם אוהבים) ומוסיפים לסיר מים עד לכיסוי הקציצות והתפודים. מבשלים על אש בינוניות חצי שעה לפחות, עד שתפוחי האדמה רכים לטעמכם.

סופריטו קציצותסופריטו קציצות|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il