מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

כרוב ודלעת ערמונים בתנור

יש ירקות בתנור, ויש את התבנית הזו. ומה כבר יש בה? בסך הכל כרוב אחד וכמה דלעות ערמונים, כל אחד עם התיבול שמתאים לו בדיוק. שעתיים בתנור - וקיבלתם את התוספת המושלמת

|mako אוכל| פורסם07:09
כרוב ודלעת ערמונים בתנור (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כרוב אחד, חתוך ל-8 פלחים
  • 3 דלעות ערמונים, חצויות

לתיבול הדלעות:

  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור

לתיבול הכרוב:

  • 100 גרם חמאה
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את הכרוב ודלעת הערמונים בתבנית.

2מערבבים את מרכיבי התיבול של הדלעת ושופכים על חצאי הדלעת בנדיבות.

3מניחים פיסות חמאה על פלחי הכרוב ומפזרים מעט מלח גס.

4צולים ללא כיסוי שעתיים, או עד שהירקות שחומים ורכים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il