
כרוב ודלעת ערמונים בתנוריש ירקות בתנור, ויש את התבנית הזו. ומה כבר יש בה? בסך הכל כרוב אחד וכמה דלעות ערמונים, כל אחד עם התיבול שמתאים לו בדיוק. שעתיים בתנור - וקיבלתם את התוספת המושלמת![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
לתיבול הדלעות:
לתיבול הכרוב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את הכרוב ודלעת הערמונים בתבנית. 2מערבבים את מרכיבי התיבול של הדלעת ושופכים על חצאי הדלעת בנדיבות. 3מניחים פיסות חמאה על פלחי הכרוב ומפזרים מעט מלח גס. 4צולים ללא כיסוי שעתיים, או עד שהירקות שחומים ורכים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |