אוכל
אוכל

ספגטי כדורי בשר

מדי פעם, בין הניסיונות והרצונות לגוון, אנחנו מרגישים צורך לחזור למנה שהיא ניצחון בטוח, כזאת שאין אחד שיתאכזב כשהיא תוגש לשולחן ושכולם רק ירצו ממנה עוד. בראש המנות מהסוג הזה עומדת הספגטי מיטבולס

|mako אוכל| פורסם09:06
ספגטי כדורי בשר (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.626reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לקציצות:

  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית, לטיגון

לספגטי והרוטב:

  • חצי חבילת ספגטי
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • שמן זית, לטיגון
  • קופסת עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הקציצות: מערבבים בשר, בצל, שום וביצה, מתבלים ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג.

2מטגנים את הקציצות במחבת חמה מאוד עם שמן זית עד להזהבה מכל הכיוונים.

3מכינים את הרוטב: בסיר נפרד מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק ומים. מבשלים חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.

4מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, מוסיפים פנימה את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות.

5מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מוסיפים לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

ספגטי כדורי בשר במחבתספגטי כדורי בשר במחבת|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il