אוכל
אוכל

שומשומיות ב-3 מרכיבים

עוגיות שומשומיות ממכרות עם חומרים פשוטים שיש בכל בית הן נשנוש ממכר ופריך שמתפצח בכיף בפה. ההכנה עצמה חגיגית וכיפית, ואפשר לרדד לאיזה עובי וגודל שרוצים. הצרה היחידה היא שקשה להפסיק לזלול אותן

|mako אוכל| פורסם08:00
שומשומיות ב-3 מרכיבים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.871reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 300 גרם שומשום
  • 3 כפות דבש
  • חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

1קולים את השומשום במחבת חמה ללא שמן כ-4 דקות או עד להזהבה.

2מבשלים בסיר קטן את הדבש והסוכר, מביאים לרתיחה עד לקבלת צבע זהב עמוק ענברי, מוסיפים את השומשום ומערבבים בעזרת כף עץ עד שכל השומשום מצופה (בערך 4-5 דקות).

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

3יוצקים את התערובת על נייר אפייה משומן, ומניחים מעליה נייר אפיה משומן נוסף. בעזרת מערוך משטחים מעט את התערובת לאיזה עובי שאתם אוהבים.

4ממתינים דקה-שתיים עד שהעוגיות מתקשות, וחותכים בצורה שרוצים.

5שומרים את השומשומיות בכלי סגור.

שומשומיות ב-3 מרכיביםשומשומיות ב-3 מרכיבים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il