
שומשומיות ב-3 מרכיביםעוגיות שומשומיות ממכרות עם חומרים פשוטים שיש בכל בית הן נשנוש ממכר ופריך שמתפצח בכיף בפה. ההכנה עצמה חגיגית וכיפית, ואפשר לרדד לאיזה עובי וגודל שרוצים. הצרה היחידה היא שקשה להפסיק לזלול אותן![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קולים את השומשום במחבת חמה ללא שמן כ-4 דקות או עד להזהבה. 2מבשלים בסיר קטן את הדבש והסוכר, מביאים לרתיחה עד לקבלת צבע זהב עמוק ענברי, מוסיפים את השומשום ומערבבים בעזרת כף עץ עד שכל השומשום מצופה (בערך 4-5 דקות). >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3יוצקים את התערובת על נייר אפייה משומן, ומניחים מעליה נייר אפיה משומן נוסף. בעזרת מערוך משטחים מעט את התערובת לאיזה עובי שאתם אוהבים. 4ממתינים דקה-שתיים עד שהעוגיות מתקשות, וחותכים בצורה שרוצים. 5שומרים את השומשומיות בכלי סגור. שומשומיות ב-3 מרכיבים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |