מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

שעועית ירוקה צלויה בתנור

אתם לא חושבים שהגיע הזמן לגוון קצת את השעועית המוקפצת רגילה? ההמלצה שלנו: שעועית צלויה בתנור עם טעמים שמחמיאים לה כמו בוקה לכלה. והבונוס: הכיריים נשארות פנויות

|mako אוכל| פורסם07:32
שעועית ירוקה צלויה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 כוסות שעועית ירוקה טרייה
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס זיתים (איזה שאוהבים), מגולענים
  • כפית מלח
  • קורט צ'ילי גרוס
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 4 ענפי תימין

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2מערבבים את כל המרכיבים ומסדרים על נייר אפייה.

3מסובבים את שולי נייר האפייה עד שמתקבלת מעין סוכרייה גדולה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

4צולים בתנור החם 40 דקות.

5פותחים את החלק העליון של נייר האפייה, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים במצב גריל עוד 5 דקות.

6מגישים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il