
שעועית ירוקה צלויה בתנוראתם לא חושבים שהגיע הזמן לגוון קצת את השעועית המוקפצת רגילה? ההמלצה שלנו: שעועית צלויה בתנור עם טעמים שמחמיאים לה כמו בוקה לכלה. והבונוס: הכיריים נשארות פנויות![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים ומסדרים על נייר אפייה. 3מסובבים את שולי נייר האפייה עד שמתקבלת מעין סוכרייה גדולה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4צולים בתנור החם 40 דקות. 5פותחים את החלק העליון של נייר האפייה, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים במצב גריל עוד 5 דקות. 6מגישים מיד. תגיות:שעועית ירוקה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |