אוכל
אוכל

במיה צלויה

במיה רירית? לא אצל רותם ליברזון. והיא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ הרבה - בסך הכל לצלות אותה בגריל, והנה היא פריכה וטעימה. אם אתם כבר על זה, למה שלא תזרקו פנימה כמה עגבניות שרי ושיני שום?

|mako אוכל| פורסם06:00
במיה צלויה של רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:3.67reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 3 כוסות במיה
  • 20 עגבניות שרי
  • 10 שיני שום שלמות
  • 10 גבעולי תימין
  • מלח
  • פלפל ירוק טרי
  • שמן זית

אופן ההכנה:

מתכונים לראש השנה

1מחממים תנור לחום המקסימלי, מצב גריל.

2מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית.

3צולים 20-25 דקות, או עד שהכל פריך ושחום.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

במיה צלויה של רותם ליברזון - לפניבמיה צלויה של רותם ליברזון - לפני|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il