
במיה צלויהבמיה רירית? לא אצל רותם ליברזון. והיא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ הרבה - בסך הכל לצלות אותה בגריל, והנה היא פריכה וטעימה. אם אתם כבר על זה, למה שלא תזרקו פנימה כמה עגבניות שרי ושיני שום?![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום המקסימלי, מצב גריל. 2מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית. 3צולים 20-25 דקות, או עד שהכל פריך ושחום. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון במיה צלויה של רותם ליברזון - לפני|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |