אוכל
אוכל

פסטה אלי אוליו

זה לא סתם שמנת הספגטי הזאת שומרת על מקומה בצמרת הקלאסיקות כבר כל כך הרבה שנים. טוב, אם אנחנו היינו משלבים בין שמן זית מעולה, שום, פטרוזיליה ופרמזן - והכל טרי טרי - כנראה גם אנחנו היינו מחזיקים יופי

|mako אוכל| פורסם09:03
פסטה אלי אוליו  (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.1214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת ספגטי
  • חצי כוס שמן זית מעולה עדין
  • 10 שיני שום, קצוצות דק
  • חצי צ'ילי אדום טרי, פרוס דק (או כפית צ'ילי יבש)
  • חבילת פטרוזיליה, קצוצה דק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס דק
  • חצי כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, ובזמן שהוא מתבשל מכינים את הרוטב.

2מחממים את שמן הזית על אש בינוניתבמחבת רחבה ועמוקה ומטגנים את השום קצרצרות. מנמיכים את האש, מוסיפים את הצ'ילי ומסירים מיד מהאש (השום צריך להישאר בהיר).

3מוסיפים את הפסטה המוכנה ו-2 כפות ממי הבישול ומערבבים.

4מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל ופרמזן ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

תגיות:אגרול
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il