
סלט עגבניות של קיץהקיץ כבר כאן, אי אפשר להתווכח עם המזגנים שהתחילו לתת עבודה. אחת הדרכים האהובות עלינו לקבל את החום הקשה היא עם קערת סלט גדול טרי ופשוט: בלי גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) או קרוטונים - רק עגבניות, פטרוזיליה וקצת צ'ילי לחריפות
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 חותכים את העגבניות לחתיכות גסות ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה הקצוצה והצ'ילי. 3 מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון!
|