
מרק כרישה ותפוח אדמההחלק החורפי של השבוע כבר מעבר לפינה, ואנחנו שמחים מאוד לקבל את פניו עם המרק הזה, שהוא סמיך וקרמי, חמאתי וטעים שאפשר רק להשתגע. ככה עושים את זה (קל, ברור שקל)![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1חוצים את הכרישה לאורך ושוטפים היטב מחול. 2קוצצים את הכרישה גס ומטגנים בסיר עם חמאה ושמן זית על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שהיא מתרככת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3מוסיפים את תפוחי האדמה, התימין, המלח והמים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה כ-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 4טוחנים את המרק עד שהוא חלק, מתקנים תיבול ואם הוא סמיך מדי מוסיפים עוד מים. 5מגישים חם מאוד עם זילוף של שמן זית ומעט פלפל שחור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |