מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

מרק תירס לבן

התירס הלבן שונה מאחיו הצהבהב לא רק במראה אלא גם במתיקות - מה שאומר שהמרק הזה הוא לא רק קליל להכנה, סתווי וטעים - גם יש בו מתקתקות שעושה טוב על הלב

|mako אוכל| פורסם07:00
מרק תירס לבן (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 5 קלחי תירס לבן טריים
  • בצל, קצוץ
  • 5 שיני שום, קצוצות
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור או מעט צ'ילי
  • לקישוט: בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והשום בסיר עם מעט שמן זית עד הזהבה.

2מסירים את הגרגירים מהקלחים בעזרת סכין ומוסיפים לסיר לטיגון קצר.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

3מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים במלח, פלפל שחור או מעט צ'ילי. מביאים לרתיחה ומבשלים 4 דקות.

4טוחנים את המרק בבלנדר ומגישים עם המון בצל ירוק.

תגיות:תירס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il