1טוחנים את כל מרכיבי המילוי במעבד מזון לקבלת עיסה חלקה ואחידה.
2מניחים דף אורז במים לחצי דקה, מוציאים ומניחים על צלחת משומנת. מניחים באמצע כף מהמלית ומקפלים מכל הצדדים לקבלת ריבוע שהמלית שבתוכו שטוחה. ממשיכים כך עד שהמלית נגמרת.
3מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן שומשום על אש בינונית ומטגנים את הכיסונים משני הצדדים כ-2-3 דקות מכל צד או עד שמשחים והעוף בפנים מבושל לחלוטין. בזכות הטיגון דפי האורז נעשים פריכים ומאבדים מהצמיגיות.
4מערבבים את חומרי המטבל ומגישים.
דפי אורז במילוי ירקות ועוף - הטיגון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
>> לבלוג של רותם ליברזון