
רצועות סינטה ברוטב אסייתימתכון מהמם, פשוט וקל לכל מי שמחפש מנת חלבון מזינה וטעימה במעט מאוד עבודה: רצועות סינטה במרינדה של טעמים אסייתיים. צריבה קלה, צמצום הרוטב וקיבלתם יופי של ארוחה. ואם אתם רוצים - תוסיפו פחמימה בצד![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1מכינים את המרינדה: מערבבים את כל החומרים, ומניחים את פרוסות הסינטה במרינדה לשעה. 2מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הצל הקצוץ ושיני השום עד הזהבה. 3מוציאים את רצועות הבשר מהמרינדה וצולים כל אחת שתי דקות מכל צד (לא זורקים את המרינדה). מוציאים את הבשר ושומרים בצד. 4מוסיפים למחבת את המרינדה וכוס מים, ומבאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה ומבשלים 10 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את הרוטב לרצועות הבשר ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |