אוכל
אוכל

רצועות סינטה ברוטב אסייתי

מתכון מהמם, פשוט וקל לכל מי שמחפש מנת חלבון מזינה וטעימה במעט מאוד עבודה: רצועות סינטה במרינדה של טעמים אסייתיים. צריבה קלה, צמצום הרוטב וקיבלתם יופי של ארוחה. ואם אתם רוצים - תוסיפו פחמימה בצד

|אוכל טוב, mako| פורסם07:00
רצועות סינטה ברוטב אסייתי (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:4.541reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • נתח סינטה, פרוס לפרוסות בעובי סנטימטר
  • בצל, קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • כוס מים

למרינדה:

  • רבע כוס סויה
  • מיץ מלימון שלם
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מכינים את המרינדה: מערבבים את כל החומרים, ומניחים את פרוסות הסינטה במרינדה לשעה.

2מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הצל הקצוץ ושיני השום עד הזהבה.

3מוציאים את רצועות הבשר מהמרינדה וצולים כל אחת שתי דקות מכל צד (לא זורקים את המרינדה). מוציאים את הבשר ושומרים בצד.

4מוסיפים למחבת את המרינדה וכוס מים, ומבאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה ומבשלים 10 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את הרוטב לרצועות הבשר ומגישים חם.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il